Hoofdinhoud
Het preventieve deel van de behandeling vind ik leuk om te doen; zeker als kinderen of volwassenen voor hun komst bij mij bepaalde instructies of voorlichting nog nooit hebben gehad, of wat bijsturing nodig hebben. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst aan sociale activiteiten en uitstapjes met vrienden en/of met mijn gezin.

Hoe leer jij patiënten echt kennen?

Ik leer mijn patiënten vooral kennen door vragen te stellen. De informatie die ik ontvang gebruik ik dan om mijn behandeling en benadering zo goed mogelijk aan te passen op de patiënt. Vaak komen mensen regelmatig bij mij (om de drie, vier of zes maanden) en leer ik ze in de loop van de tijd steeds weer een beetje meer kennen. 


Waarom zouden mensen Tand150 moeten leren kennen?

Omdat we een heel gezellig team hebben. Met de groep waarmee ik op vrijdag samenwerk, doen we bijvoorbeeld regelmatig na werk een ‘vrijmibo’ (borrel). Hierdoor leer je elkaar goed kennen en dit zorgt denk ik mede voor de relaxte werksfeer. Ik vind bovendien dat er kwalitatief echt goed werk geleverd wordt; mooie restauraties, kronen en esthetische behandelingen. Als mondhygiënisten nemen wij ook echt de tijd voor mensen, zodat wij niet hoeven te haasten tijdens de behandeling.


Voor welke behandelingen kun je bij Geesje van der Meer terecht?

> Tandvleesbehandelingen
> Preventieve mondzorg
o   Preventieve voorlichting en instructie
o   Gebitsreiniging