Hoofdinhoud

Wat is bleken?

Bleken is het witter maken van het gebit. Tandverkleuring kan vele oorzaken hebben. Voeding en genotsmiddelen (bijv. koffie, rode wijn, roken) en het natuurlijke verouderingsproces van de tandstructuur zijn de meest voorkomende redenen. Ook bepaalde aandoeningen of ongevallen en vroegere vulmaterialen kunnen tot verkleuring leiden. Bij TAND150 kunnen je tanden en kiezen effectief en behoedzaam worden gebleekt. Tanden bleken kan bij ons op verschillende manieren en met verschillende producten. In een gesprek met jou kiezen wij de meest geschikte aanpak die het beste bij jou past.

Plan een adviesgesprek

 

 

 

Welk resultaat geeft bleken?

De meeste tanden kun je bleken. Het resultaat is echter afhankelijk van de persoonlijke toestand van het gebit, van het aantal behandelingen en van de bleekmethode. We doen ons best een realistische verwachting te scheppen van het resultaat en de duur van het resultaat, ook al is dit niet met zekerheid te voorspellen. Gemiddeld houdt het bleekeffect zo’n twee jaar aan. Een goede persoonlijke mondhygiëne en regelmatig professionele gebitsreinigingen hebben een positieve invloed.

Maak een afspraak

 

 

Welke middelen gebruiken wij?

Onze professionele bleekproducten bevatten een actief bestanddeel dat tijdens de behandeling zuurstofionen afsplitst. Deze werken in het binnenste deel van de tand en ontkleuren daar storende pigmenten. Bovendien bevatten ze de gepatenteerde PF-formule die de tanden extra versterkt en beschermt tegen cariës. Tot slot zijn onze producten pH-neutraal en wetenschappelijk aangetoond veilig en onschadelijk voor het gebit.

 

Wat kost bleken?

De kosten van een bleekbehandeling zijn afhankelijk van de methode en het aantal behandelingen. De kosten worden meestal niet vergoed door de verzekeraar. Vraag je behandelaar om meer informatie over de kosten, indien je interesse hebt in bleken.

Formulier afspraak maken