Hoofdinhoud
Ik ben oprecht geïnteresseerd en communicatief sterk. Patiënten zeggen vaak dat ik een bepaalde rust uitstraal die ze erg fijn vinden tijdens een behandeling. Collega’s en vrienden omschrijven mij vaak als zorgzaam, lief, spontaan en nauwkeurig. In mijn vrije tijd hou ik erg van sporten, reizen en vooral van veel gezelligheid met familie en vrienden.

Hoe leer jij patiënten echt kennen?

Ik doe dit vooral door vragen te stellen, door te vragen op de antwoorden die gegeven worden en bij het volgende bezoek weer aan te haken op de eerder besproken onderwerpen. Ik merk ook dat wanneer je je patiënten echt leert kennen, er alleen al bij het noemen van de naam direct een persoonlijk verhaal naar boven komt. Dat kan je dan alleen weten door het persoonlijke en vertrouwelijke contact dat je hebt.
 


Waarom zouden mensen TAND150 moeten leren kennen?

Vanwege het hechte team van TAND150 die mensen echt met een hart voor de mondzorg behandelen. We kijken hier echt samen met de patiënt naar wat de beste keuze is voor de patiënt. Bovendien zijn we volgens mij erg goed in het patiënten op hun gemak laten voelen tijdens een bezoek aan de praktijk.