Hoofdinhoud

Cosmetische tandheelkunde

Wij bieden diverse behandelingen aan waarmee we de vorm, stand of kleur van je tanden en kiezen kunnen corrigeren of veranderen. 

Wat is cosmetische tandheelkunde?

Wanneer je een gezond gebit hebt, maar niet gelukkig bent met de vorm, stand of kleur van je tanden, zijn er diverse behandelingen mogelijk. Oude lelijke kronen en vullingen, een scheve tand, gele tanden, een spleetje tussen de tanden? Deze zijn mooi te corrigeren of te veranderen.

 

Welke cosmetische behandelingen biedt TAND150?

Wij bieden diverse tandheelkundige behandelingen aan die je gelukkiger kunnen maken met de vorm, stand of kleur van je gebit. Denk hierbij o.a. aan facings, porseleinen schildjes die over de voortanden heen geplaatst worden, het plaatsen van kronen en het bleken van de tanden. Vraag je behandelaar van TAND150 om meer informatie tijdens je bezoek.

Plan een adviesgesprek

 

 

Wat kost cosmetische tandheelkunde?

De kosten van cosmetische tandheelkunde zijn afhankelijk van welke behandeling je kiest. Wij vertellen je graag wat je behandelopties zijn, maken van tevoren een behandelplan en vertellen je welke kosten hierbij passen.

 

Wordt cosmetische tandheelkunde vergoed?

Cosmetische tandheelkunde zit meestal niet in het basispakket. Vergoeding van (een deel van) de kosten kan komen uit de aanvullende tandartsverzekering, indien je deze hebt afgesloten. In veel gevallen wordt cosmetische tandheelkunde echter niet vergoed. Dit is o.a. afhankelijk van welke behandeling je kiest en van je zorgverzekeraar. We bespreken graag wat in jouw geval van toepassing is.

Maak een afspraak 
 

Formulier afspraak maken