Hoofdinhoud

 

Interview met vader en dochter in het Parool

 

 

31-05-2022

 

Emma en haar vader houden allebei van priegelen. Hij is tandarts, zij heeft Tandheelkunde gestudeerd. "Thuis zeg ik papa, maar in de praktijk noem ik hem Robert, dat voelt professioneler."  Lees het hele interview met vader en dochter in het Parool: 

https://www.parool.nl/ps/robert-emma-ik-denk-wel-dat-ik-een-strenge-vader-was~b4fe3d0a/

 

 

TAND150 ook 's avonds open

12-01-2022

 

Vanaf vandaag heeft TAND150 ruimere openingstijden. Op woensdag en donderdag kun je tot 20:30 een afspraak inplannen bij de tandarts. Bovendien bieden we je op deze dagen de mogelijkheid om vroeg in de ochtend langs te komen. Tandarts Robert Müller behandeld op dinsdag en woensdag namelijk al vanaf 07:30 uur. Tandarts Emma Müller werkt op woensdagavond en tandarts Diederik Hentenaar op donderdagavond. 

Openingstijden

 

Tandarts Diederik Hentenaar   Tandarts Emma Müller

Emma Müller joins TAND150

16-08-2021

Vanaf september 2021 komt de dochter van tandartseigenaar Robert Müller bij TAND150 werken. Emma is ook tandarts en gaat werken op woensdag en vrijdag. Emma komt al van jongs af aan over de vloer in de praktijk en heeft zich altijd thuis gevoeld bij TAND150.


Emma: "Ik heb een goede band met mijn vader en we kunnen goed samenwerken. Tijdens mijn studie tandheelkunde heb ik hem jaren geassisteerd als preventie-assistente. Ik verwacht dat hij mij veel extra kan leren door zijn jarenlange ervaring.  Én hij kan ook van mij leren, doordat ik onderwezen ben met de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten." 

 

   Leer Emma kennen