Hoofdinhoud

 

Interview met vader en dochter in het Parool

 

 

31-05-2022

 

Emma en haar vader houden allebei van priegelen. Hij is tandarts, zij heeft Tandheelkunde gestudeerd. "Thuis zeg ik papa, maar in de praktijk noem ik hem Robert, dat voelt professioneler."  Lees het hele interview met vader en dochter in het Parool: 

https://www.parool.nl/ps/robert-emma-ik-denk-wel-dat-ik-een-strenge-vader-was~b4fe3d0a/

 

 

Emma Müller joins TAND150

16-08-2021

Vanaf september 2021 komt de dochter van tandartseigenaar Robert Müller bij TAND150 werken. Emma is ook tandarts en gaat werken op woensdag en vrijdag. Emma komt al van jongs af aan over de vloer in de praktijk en heeft zich altijd thuis gevoeld bij TAND150.


Emma: "Ik heb een goede band met mijn vader en we kunnen goed samenwerken. Tijdens mijn studie tandheelkunde heb ik hem jaren geassisteerd als preventie-assistente. Ik verwacht dat hij mij veel extra kan leren door zijn jarenlange ervaring.  Én hij kan ook van mij leren, doordat ik onderwezen ben met de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten." 

 

   Leer Emma kennen

Wij zijn van start gegaan met het vernieuwen van onze praktijk. De behandelkamers worden de tweede helft van 2024 gemoderniseerd. Er komen nieuwe vloeren, nieuwe meubels en inbouwkasten. Het souterrain krijgt een andere indeling en wordt opgefrist. We hopen hiermee jouw bezoek aan onze praktijk straks nog aangenamer te maken. De modernisering zal gefaseerd plaatsvinden. Hierdoor blijft de praktijk gewoon geopend.