Hoofdinhoud
Mensen omschrijven mij als goedlachs, professioneel en streng maar rechtvaardig. Naast mijn werk hou ik erg van koken en daarbij natuurlijk ook van lekker eten. Ook ben ik gek op films en series en zou ik graag nog eens verre reizen willen maken naar Japan, Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland.

Wat vind je leuk aan jouw werk?

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak is dat ik mensen kan informeren en leren beter voor zichzelf te zorgen. Daarom is het ook zo fijn om het parodontale behandeling (uitgebreide gebitsreiniging) uit te voeren. Aangezien iemand in zo’n situatie met een zeer ontstoken mond bij je binnenkomt en, wanneer 
er een goede samenwerking is tussen patiënt en behandelaar, echt weer een gezonde situatie kan ontstaan!

 

Hoe leer jij patiënten echt kennen?

Door naar eenieders eigen verhaal te luisteren en geen oordeel te vellen. Mensen schamen zich soms omdat ze lang niet geweest zijn. Ik meld dan dat ik blij ben dat ze er nu weer zijn en dat we met een schone lei gaan beginnen, wat de situatie ervoor ook mag zijn. Door goed te luisteren naar de patiënt als je de vraag stelt; hoe gaat het met je? Soms krijg je dan een kort antwoord wat vaak gewoon goed is. Maar bij andere patiënten komt er dan iets leuks naar voren of iets minder leuks. Bij die antwoorden vind ik het extra belangrijk om door te vragen waarom het goed of slecht gaat en een luisterend oor te bieden. Vervolgens vraag ik bij de afspraak die daarna komt ook altijd even terug naar die situatie hoe het gaat en dat vinden patiënten vaak attent.


Waarom zouden mensen team Tand150 moeten leren kennen?

Omdat het naast een heel leuk en gezellig team ook nog eens een zeer professioneel en kundig team is. Ik vind bovendien dat wij als team goed naar de patiënt luisteren wat hun wensen zijn en kijken hoe we die het beste kunnen verwezenlijken.


Voor welke behandelingen kun je bij jou terecht?

Tandvleesbehandelingen
Preventieve mondzorg

Preventieve voorlichting en instructie

Gebitsreiniging

 

Werktijden

Woensdag               08:30 – 16:30
Vrijdag                     08:30 – 16:30