Hoofdinhoud
Ik ben flexibel, denk oplossingsgericht en bied altijd een luisterend oor. Anderen omschrijven mij vooral als behulpzaam, kalm en betrouwbaar. Naast mijn werk als tandarts hou ik van wielrennen, hardlopen en yoga. Ook lees ik graag boeken. Tot slot vind ik het leuk om te koken voor vrienden.

Samenwerking vader en dochter

Ik ben tandarts, afgestudeerd in augustus 2021 en dochter van praktijkeigenaar Robert Müller. Ik kom al van jongs af aan over de vloer in de praktijk en heb me hier altijd thuis gevoeld. Ik heb een goede band met mijn vader en we kunnen goed samenwerken. Tijdens mijn studie heb ik hem geassisteerd, waardoor ik al veel van hem heb geleerd. Zijn jarenlange ervaring in de tandheelkunde zijn leerzaam voor mij én hij kan ook van mij leren, doordat ik onderwezen ben met de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten. Zo zorgen we samen voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg.


Waaruit merk je dat het team van TAND150 patiënten echt kent?

Volgens mij merk je dit vooral doordat de mondzorgprofessinals van TAND150 goed weten waar hun patiënten behoefte aan hebben. Dit kunnen ze natuurlijk alleen maar weten, omdat ze interesse tonen, vragen stellen en luisteren naar hun patiënten. Bij TAND150 staat de patiënt centraal.


Hoe wil jij patiënten echt leren kennen?

Ik vind het belangrijk om een uitgebreide intake te doen bij nieuwe patiënten. Tijdens de intake vraag ik patiënten naar hun tandheelkundige verleden, klachten en wensen. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan mij. Zo leer ik mijn patiënten kennen en kan ik een behandelplan voorstellen wat bij die specifieke persoon past. Door de vaste patiëntenpopulatie en vaste controle momenten kan ik goed in de gaten houden hoe het met mijn patiënten gaat en problemen monitoren.


Waarom zouden mensen Tand150 moeten leren kennen?

Omdat er bij TAND150 mondzorg op maat wordt geleverd. Daarnaast wordt in de praktijk de best mogelijke mondzorg geleverd door het combineren van recente wetenschappelijk onderbouwde kennis en jarenlange ervaring. In de praktijk werken mondzorgprofessionals met verschillende werkervaring en specialisaties. Ze volgen bijscholing, zodat de nieuwste inzichten, technieken en behandelmethodes kunnen worden toegepast in de praktijk.

 

Voor welke behandelingen kun je bij jou terecht?

Periodieke controles
Vullingen
Facings
Kronen/cerec
Wortelkanaalbehandelingen
Prothetiek
Tanden bleken