Hoofdinhoud
Ik ben empathisch, betrouwbaar en oplossingsgericht hetgeen goed van pas komt in mijn functie van praktijkmanager. Daarnaast omschrijven mijn naasten mij als geïnteresseerd, gedreven en perfectionistisch; eigenschappen die juist weer goed van pas komen in de behandeling van mijn patienten. Naast het werk, wat ik inmiddels al 18 jaar doe bij TAND150, vul ik mijn vrije tijd graag in met fitness, kunst, interieurdesign en koken. Op dit moment houd ik mij grotendeels bezig met het managen van het team en de praktijk. Alleen op maandagmiddag en dinsdagmiddag behandel ik nog patienten. Ik vind het ideaal om deze werkzaamheden te kunnen combineren.

Hoe leer je patiënten echt kennen?

Ik werk graag aan een vertrouwensband. Dit doe ik door terug te komen op wat iemand de vorige keren met mij heeft gedeeld. Zo laat ik zien dat ik oprecht interesse heb in de persoon achter het gebit. Dat dit gewaardeerd wordt, merkte ik bijvoorbeeld na de geboorte van mijn kinderen. De hoeveelheid kaarten, cadeautjes en berichten waren hartverwarmend. Ook merk ik door mezelf open te stellen dat de patiënten regelmatig informatie delen met mij, die ze niet eens met hun naasten delen. Genezing en het gezond houden van dit deel van je lichaam gaat wat mij betreft veel verder dan alleen goed poetsen. Als je dit weet en hier samen naar durft te kijken, zet je grote stappen richting een gezamenlijk doel!


Waarom zouden mensen Tand150 moeten leren kennen?

Bij ons vind je tandheelkunde op het hoogst mogelijke niveau met de nieuwste, pijnvrije technieken. Daarnaast bieden wij een vertrouwde behandelaar, iemand die je kent, weet wat je wensen zijn en hier de nodige zorg op aanpast.


Voor welke behandelingen kun je bij jou terecht?

Tandvleesbehandelingen
Preventieve mondzorg

Mondcontroles en rontgenfoto's

Bleekbehandelingen

Xerostomie & Halitose spreekuur 

Gebitsreiniging

Zoutbehandelingen