Hoofdinhoud
Zoals te zien is in de verschillende behandelkamers, hou ik erg van kunst; van 19e -eeuwse romantiek tot moderne fotokunst. En hoewel ik het liefst in stilte werk, heb ik thuis een enorme platenverzameling, met klassieke muziek, Franse chansons, jazz en de Dijk. In mijn vrije tijd sleutel ik aan oude auto’s en ga ik naar schilderles. Tot slot ben ik geen topsporter, maar ik hou wel mijn conditie op peil met hardlopen, fietsen, wandelen met de hond, en skiën met mijn gezin.

Robert de tandarts leren kennen

Mijn werk doe ik met plezier. Ik zie veel leuke patiënten en hou van de technische vaardigheden die het vak vereist. Met alle nieuwe mogelijkheden waarin ik me in de afgelopen jaren verdiepte bij cursussen en nascholingen is mijn werk steeds interessanter geworden. Wat er ook gebeurt, ik zoek geconcentreerd naar de beste oplossing.

 

Hoe leer jij patiënten echt kennen?

Als je (zo’n) lange tijd dezelfde mensen helpt, bouw je een band op en maak je vele veranderingen in hun leven mee. Leuk is dat mensen vaak iets zeggen over de kunst in de praktijk.


Waarom zouden mensen Tand150 moeten leren kennen?

Onze locatie is heel bijzonder en we zijn goed bereikbaar. We werken met een geweldig team. Patiënten hebben een vaste behandelaar en bespreken altijd welke behandeloptie het beste past. Ik denk ook dat het fijn is voor mensen dat wij behandelingen aanbieden met de modernste technieken. Zo was ik in 2000 bijvoorbeeld een van de eerste tandartsen in Nederland die CEREC-behandelingen uitvoerde. Met een CEREC kunnen in 2 uur tijd kronen, facings en bruggen gemaakt worden. Inmiddels heb ik 21 jaar ervaring en voer ik deze behandeling uit met behulp van de allernieuwste primescan wat leidt tot een supermooi resultaat.


Voor welke specialisaties kun je bij jou terecht?

CEREC kronen, facings en bruggen
Implantaten
Cosmetische behandelingen
Wortelkanaalbehandelingen
Kaakgewrichtsbehandelingen

 

BIG-registratienummer

49022913002