Hoofdinhoud
Mensen beschrijven mij als positief, gedreven en betrokken. Ik geloof dat deze eigenschappen nuttig zijn in mijn werk als mondhygiënist, omdat ze bijdragen aan het leveren van hoogwaardige en persoonlijke (mond)zorg. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met onze hond langs het strand, hardlopen in het Vondelpark en gezellig eten met vrienden.

Met meer dan 12 jaar werkervaring in de tandheelkunde heb ik verschillende rollen vervuld, zoals tandartsassistent, praktijkmanager en mondhygienist. Deze ervaring heeft mijn kijk op het vak verbreed en waardevolle inzichten ingegeven. 

 

Ik heb gekozen om bij TAND150 te gaan werken vanwege het ervaren team, de diversiteit aan behandelingen onder 1 dak en de direct voelbare gemoedelijke sfeer vanaf het eerste moment!

In tegenstelling tot het soms kille, onpersoonlijke imago van de medische wereld, ervaar je bij TAND150 echt een verschil.

 

In mijn werk als mondhygienist vind ik het fijn om patienten een duidelijk, en eerlijk, beeld te geven van de situatie in de mond. Zodat wij samen kunnen kijken hoe we de mond gezond kunnen krijgen en behouden. Hierbij vind ik het boeiend om te kijken naar de gewoontes van de patient en wat de patient juist zelf echt wilt. Mijn focus ligt niet alleen op specifieke behandelingen, maar op het geheel van de zorg voor de patient. Iedereen is anders, zo ook elke mond is anders. Dit maakt het interessant en afwisselend!