Hoofdinhoud
Yaphet Fictoor
Een vriendelijke, zorgzame tandarts, die jou als patiënt de tijd geeft en goed op zijn gemak kan laten stellen. Een tandarts die duidelijkheid biedt wanneer je een probleem hebt en daarbij zorgt voor een lach op je gezicht, dat is hoe anderen mij vaak omschrijven. Ik werk bovendien graag samen met angstpatiënten om hun vertrouwen terug te winnen in de tandarts. Daarnaast heb ik affiniteit met restauratieve tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld met mijn vriendenteam. Ik ga graag uit eten en ik ben dol op reizen naar verre landen.

Waarom zou jij vrienden/familie aanbevelen om naar TAND150 te gaan?

Tandartsartsenpraktijk TAND150 is een fijne en gezellige praktijk die er voor zorgt dat de patienten zich thuis voelen!

 

Wat vind je leuk aan steeds dezelfde patienten terugzien?

Het opbouwen van een vertrouwensrelatie vind ik belangrijk. Elke patient heeft zijn eigen verhaal. Het is belangrijk om de patient te leren kennen om zo hun wensen waar te maken.

 

Wat vind je leuk aan jouw vak als tandarts?

Ik vind het leuk om kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde na te streven. Zo hebben de patienten het langst plezier van de uitgevoerde behandeling. Daarbij vind ik het belangrijk dat de patient vooral tevreden de deur uit gaat.