Hoofdinhoud
Ik heb een passie om het gebit mooi en gezond te maken. De esthetische tandheelkunde heeft dan ook zeer mijn interesse. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken volg ik diverse na- en bijscholingen. Tevens vind ik het belangrijk mijn patiënt een fijne ervaring in de stoel te geven en goed en uitgebreid in te lichten over een behandelplan. Je behandelt niet alleen de mond maar ook de persoon. Hier neem ik dan ook graag de tijd voor.

Waarom heb je voor Tand150 gekozen? 

In 2006 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het Academisch centrum voor tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na mijn studie heb ik in diverse praktijken ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde. De sfeer in de praktijk op de Koninginneweg sprak mij meteen aan. De informele en prettige omgang tussen collega's en patiënten beviel mij zo goed dat ik, inmiddels 15 jaar, met veel plezier werkzaam ben op de Koninginneweg. 
 

Voor welke specialisaties kun je bij jou terecht?

Ik ben in 2009 begonnen met de specialisatie implantologie. Hiervoor heb ik in 2014/2015 een master gedaan aan de ACTA.  Ik heb affiniteit met het maken van chairside kronen met behulp van Cad/Cam Cerec chairside dentistry. Tevens heb ik een opleiding gevolgd voor transparante orthodontie met behulp van Clear Aligners van Invisalign. Complexe en uitgebreide behandelplannen vind ik een uitdaging. Voor onderstaande specialisaties kun je bij mij terecht.

 

Cerec kronen, bruggen en facings 
Implantaten
Cosmetische tandheelkunde
Onzichtbare beugels
Wortelkanaalbehandelingen

 

Waarom zouden mensen Tand150 moeten leren kennen? 

Omdat wij een hecht team behandelaren zijn die goed samenwerken en waarop mensen echt kunnen rekenen.